NOVOSTI

U nastavku članka možete pročitati Priopćenje za javnost vezano uz partnerstvo Doma za odrasle osobe Lobor-grad na projektu "Podrška po mjeri korisnika" financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

http://www.lobor-grad.hr/dokumenti_pdf/

Opširnije...

 Letak - Savjeti za očuvanje mentalnog zdravlja osoba zaposlenih u pomagačkim zanimanjima nalazi se na slijedećoj poveznici

Letak

Opširnije...

Letak- Upute za posjetitelje institucija socijalne skrbi nalazi se na sljedećoj poveznici.

Letak

 

 

Opširnije...

Odluka o izmjenama Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Krapinsko- zagorske županije

Opširnije...

Video pozivi mogući svakog dana u periodu od 15,00 do 16,00 sati.

Detaljnije u Obavijesti.

Opširnije...

Posjete korisnicima dozvoljene su svakodnevno od 11 do 12, te od 16 do 17 sati, uz obaveznu prethodnu najavu na broj telefona 049/430-087. Detaljnije upute nalaze se u niže navedenoj Odluci.

 

Opširnije...
Projekt „Podrška po mjeri korisnika“

15.07.2020.

Dom za odrasle osobe Lobor-grad jedan je od partnera na projektu Podrška po mjeri korisnika čiji nositelj je Dom Vila Maria iz Pule. Projekt se provodi u sklopu Poziva Europskog socijalnog fonda Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici - FAZA 1, a svrha je doprinijeti socijalnom uključivanju osoba s problemima mentalnog zdravlja kroz socijalne usluge koje se pružaju u domu korisnika. [ ... ]

Opširnije...

U petak, 05.06.2020. godine, Dom za odrasle osobe Lobor-grad posjetila je ministrica Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku prof.dr.sc. Vesna Bedeković sa suradnicima kako bi dala podršku projektu Doma: Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza - "MI u zajednici", čija svrha je provođenje [ ... ]

Opširnije...

04.06.2020.

Zahvaljujemo Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na osiguranju sredstava i nabavci 24 nova kreveta s elektropodizačima i 24 noćna ormarića koji će doprinijeti poboljšanju kvalitete života naših korisnika na stacionarnim odjelima.

Opširnije...

Zbog izvanrednih okolnosti vezano uz epidemiološku situaciju (COVID-19) molimo članove obitelji i skrbnike naših korisnika da kontakte sa službenim osobama obavljaju putem elektroničkih medija, a ne dolaskom u ustanovu.

Broj telefona: 049/430-087 (porta)

                      049/430-766 (ambulanta)

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript [ ... ]

Opširnije...
Križni put u Domu

03.03.2020. održan je križni put u našem Domu na kojem je sudjelovao veliki broj korisnica i korisnika uz pratnju zaposlenika.

Opširnije...

Hrvatski dan bez duhanskog dima obilježili smo nizom predavanja koja je održala naša dipl.med.sestra Antonija Miholić.

Opširnije...
Maškare

23.02.2020.

U posjet našem Domu došla je maskirana povorka iz Lobora koja je obradovala korisnike. Povorci su se priključili korisnici i djelatnici Doma Lobor-grad, maskirani u grofoviju Keglević te Mickey-a i Minnie Maus.

 

25.02.2020.

Princa Fašnika, krivca za sva nedjela u našem Domu, osudili smo kaznom spaljivanja, a zatim se proveselili i počastili zajedno s članicama fašničke [ ... ]

Opširnije...
Krafne, krafne...

22.02.2020.

Radionica pečenja krafni.


Bili smo vrijedni i marljivi. Uz malu pomoć djelatnika ispekli smo slasne krafne te se pritom počastili i zabavili.

Opširnije...
STARIJE NOVOSTI